1. Sari la meniu
  2. Sari la continut
  3. Jos

bluvision consulting banner

Emlékezzünk Szilágyi Zoltán tanárra

User Rating:  / 12

    A legtöbben úgy emlékszünk egy volt tanárra, mint az emberre aki nemcsak irányadó volt az osztályban, hanem egy meghatározó egyéniség is a diákjai életében, aki megváltoztatta az élet felfogását és elboronálta az előttük levő utat. S mindezeket ”lassú víz partot mos” alapon kellett csinálni, hogy ne érezze a diák brutálisnak a beavatkozást, csak simán forduljon a jó útra.

Adauga comentariu (0)

Citește mai departe...

Blugii rupți, o nouă înșelătorie!

User Rating:  / 17

În ultima vreme văd tot mai multă lume umblând cu blugi rupți, este oarecum de înțeles, odată cu scăderea nivelului de trai lumea nu își mai permite haine noi, sunt nevoiți să îi poarte rupți sau chiar moșteniți de la frații mai mari. Știu că vă vine greu să credeți, dar am văzut blugi rupți chiar în magazine cu pretenții! Înțeleg să încerci să optimizezi costurile, dar să fraierești cumpărătorii vânzând blugi rupți la preț de nou în magazine de fițe??? :o: Dacă erau la second-hand, mai înțelegeam...

Adauga comentariu (5)

Citește mai departe...

Se blochează routerul wifi? Am soluția!

User Rating:  / 9

De ceva timp mi se bloca routerul wifi, de mai multe ori pe zi, uneori din 5 în 5 minute și nu își mai revenea decât după restart. Frustrant. În prima fază am coborât toți sfinții, dar nu ajută. Sunt mai mulți factori care contribuie la blocaj, factori pe care i-am eliminat pe rând. Mai jos aveți toate setările făcute de mine, după care nu am mai avut probleme:

Adauga comentariu (2)

Citește mai departe...

Anunțuri și interviuri de angajare, pe sistemul "ghici ciupercă ce-i"

User Rating:  / 21

Ajungem la un moment dat în viață când ne hotărâm să ne angajăm, să renunțăm la micile afaceri la limita legii care ne asigură un trai decent fără prea mari bătăi de cap. Facem asta de cele mai multe ori la presiunea apropiaților, argumentul lor suprem fiind "să ai vechime, să ai pensie". De parcă ai putea trăi dintr-un salariu, să nu mai zic de pensie... Și atunci, dacă vrei liniște în familie, renunți de bună voie la libertate, la timpul liber, la banii câștigați ușor și îți cauți de lucru, țintești un stăpân de sclavi.

Adauga comentariu (5)

Citește mai departe...

Automobilele electrice, țeapa sezonului

User Rating:  / 23

Fiecare om are dreptul la o țeapă. Unii și-au luat-o deja, fiecare după posibilitățile financiare. Și țepele astea sunt pe sezoane, targetate, nu doar la întâmplare.

Adauga comentariu (9)

Citește mai departe...

Ultimele articole

 
Copyright © 2020 Csaba's Best Blog Ever :-P. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licența GNU General Public License.

joomla visitor