Cool

Black FraierDay

Astăzi am avut parte de cea mai scurtă documentare de Black FraierDay.

De ceva vreme urmăream să cumpăr două tablete pentru mini-rockerii mei, Roboțelu și Markizu, cadou de Moș Nicolae. Ce ocazie poate fi mai bună pentru o asemenea achiziție decât ultra-mediatizatul Black Friday… mai ales pe praful ăsta… În acest an însă am rezolvat cu Black Friday într-un singur minut, în 3 pași simpli.

 pasul 1: Am intrat pe site-ul unui magazin online (nu vă pot spune numele, dar vă pot da un hint, incepe cu e și se termină cu mag Cool )

pasul 2: Pe prima pagină îmi scot băieții ochii cu super-promoțiile lor, și ce văd? O mașină de găurit/înșurubat cu acumulatori redusă la „DOAR” 239,99 lei! Și îndemnul, citez din memorie, „Grăbește-te, nu rata ocazia, doar astăzi reducere 50%!” Întâmplarea face că am achiziționat fix aceeași sculă nu cu mult timp în urmă dintr-un magazin de bricolaj cu 250 de lei, și asta fără promoții, fără reduceri, fără tam-tamuri, pur și simplu am făcut achiziția în grabă, într-o zi ca oricare alta!

pasul 3: Dezamăgit profund de stilul românesc de a face comerț, am închis site-ul. Nici n-am ajuns la pagina cu tablete. End of Black FraierDay.

   Știam că joi se umflă prețurile să pot să scadă vineri, dar nici chiar atât de bătător la ochi. Azi povestea cineva că vroia să-și cumpere o bluză cu 70 de lei, însă magazinul anunța prin afișe că de BF au reduceri de 50%, așa că a decis să aștepte Ziua Magică. Nu că ar conta foarte mult 35 de lei, dar nici persoana respectivă nu se grăbea și magazinul îi era în drum. În dimineața minunatei zile de astăzi și-a văzut bluza cu o etichetă nou-nouță cu prețul de 120 lei barat, iar dedesubt, cu cifre uriașe, prețul redus cu 50%, adică 60 lei. Halal Black Friday. Cât de proști ne cred comercianții. Și se pare că le merge, având în vedere că lumea se calcă în picioare, cumpărând lucruri sub falsul miraj al reducerilor, lucruri de care de fapt nu au nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.