Cum să mănânci și să bei gratis la restaurant?

Dacă tot e weekend și poate vreți să ieșiți în oraș cu prietenii, m-am gândit să vă dau un pont cum puteți mânca și bea tot ce vreți, toată gașca, absolut gratis.

Se ia din dulap o geacă mai bună dar pe care nu ai mai purtat-o de mai mulți ani și oricum te-ai gândit să o donezi în campanii de genul „De Crăciun fii mai bun”. N-ar fi rău să găsești și un fular. Apoi răscolește sertarul și caută pe-acolo un portofel jerpelit, pe care îl burdușești cu fișicuri de hârtie de ziar. Dacă nu ai pe-acasă aceste articole vechi de îmbrăcăminte, intri la un magazin Second Hand și le furi de-acolo. Dacă ești un papă-lapte și nu ești în stare, cumperi o geacă cu 10 lei. Te îmbraci frumos, cu geaca și fularul vechi, îți suni prietenii și pornești în aventură. Este necesar ca și prietenii tăi să fie echipați la fel.

Odată ajunși la restaurant, vă așezați confortabil, vă puneți hainele în cuier sau pe spătarul scaunului, după caz. Încercați să afișați o imagine de business, nu de golani de cartier. Comandați tot ce doriți, dar nu „4 mici și o bere”, ca ciobanii. Comandați mâncăruri sofisticate și băuturi fine și scumpe, gen coniac sau whiskey. De câte ori ajunge ospătarul în preajma voastră, vorbiți de sume mari de bani, de mii sau zeci de mii de euro. Discuții de genul „Am primit ieri 12.000 euro pe mașină, dar n-o dau fără 15.000”, sunt binevenite. Sau discutați despre afaceri, povestiți cum ați adus voi un container de aspiratoare din China și le-ați vândut în Mozambic. Este important să nu își dea seama ospătarul că sunteți niște ciurli-burli înfometați.

Din sfert în sfert de oră ieșiți afară să fumați, lăsând hainele pe cuier și portofelul gros la vedere (dacă nu sunteți fumători, vă prefaceți că fumați, este un element-cheie). Mai comandați ceva de băut, nu vă grăbiți, seara e lungă. Când v-ați umplut burțile și ați băut cel puțin două sticle de whiskey, comandați desertul. Ceva scump, nu vă zgărciți. Asta durează ceva, așa că faceți din nou un semn discret ospătarului că ieșiți la fumat. Lăsați, ca de obicei, hainele pe scaun și portofelul la vedere. Ieșiți natural pe ușă, discutând lejer, apoi… da… HAI PA! Dispăreți ca măgarul în ceață! Mergeți liniștiți la casele voastre. Ospătarul nu are decât să mănânce el desertul iar patronul se alege cu hainele voastre și un portofel gol. Avantajul patronului ar fi că după ce ia câteva țepe de-astea, își poate deschide un magazin cu haine second-hand, fără a mai cumpăra marfă.

Desigur este posibil să fiți identificați și prinși de poliție dar astfel veți beneficia de cazare și masă gratuite pe un termen mult mai lung, poate chiar ani de zile! Depinde în ce toane îl prindeți pe judecător! Dacă vă iese pasența, anunțați-mă, să trec pe la închisoare să vă trimit sarmale cu praștia și țigări cu țeava!

Acum vă las, merg cu prietenii la restaurant să mâncăm și să bem ceva scump! Hai noroc!

Cool

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *