FAQ: „Am trimis mail, dar nu am primit banii.”

Deoarece zilnic primesc mai multe mailuri de la cititori care m-au contactat prin formularul de pe site și nu au putut intra în posesia celor 100 de euro promiși, mă văd nevoit să revin cu precizări și să descriu în detaliu procedura.

Imediat după completarea formularului și apăsarea butonului „Trimite”, veți primi un mail care conține o parolă. Trebuie să notați această parolă și să vă prezentați la casieria unui ghișeu bancar partener să vă ridicați premiul. Ca să fiți recunoscuți pentru înmânarea imediată a premiului, trebuie să purtați cagulă și o baionetă la cingătoare. Baioneta trebuie să i-o arătați gardianului, chiar de la intrare și să-i spuneți „Am venit după bani” (asta e ca un fel de parolă). Dacă nu este gardian în unitatea respectivă, mergeți direct la ghișeu, arătați baioneta lucrătorului comercial, și rostiți parola: „Am venit să-mi iau banii”, după care așteptați liniștiți. Ei se vor agita puțin, dar nu vă speriați, e ceva normal, se grăbesc să vă înmâneze premiul.

Pentru a vă reconfirma calitatea de câștigător, uitați-vă din când în când către ei și agitați baioneta deasupra capului. Dacă nu aveți baionetă sau un șiș, puteți folosi un pistol de jucărie. Nu ar fi rău să aveți la dvs. un sac. În scurt timp vor veni niște prieteni de-ai mei, vă vor culca la pământ și vă vor transporta la sediul lor. Chiar dacă vi se pare că sunteți luați cu forța, nu vă panicați, face parte din procedură, vor doar să verifice dacă într-adevăr parola deținută de dvs. este cea corectă. Nu trebuie să vă supărați, în ziua de azi multă lume încearcă să câștige bani nemunciți sau chiar să fure, deci verificarea temeinică este binevenită. Dacă e ziua voastră norocoasă, veți primi, pe lângă cei 100 de euro care vi se cuvin, și cazare și masă gratuite timp de câteva luni. Aceasta este procedura, știu că este mai greoaie, dar eu zic că merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.