Noua serie THULE WOODBAR

Și dacă tot vorbim despre biciclete, să vă prezint în premieră și noile bare transversale de la celebrul producător suedez, THULE. După succesul seriilor AEROBAR și WINGBAR, se pare că producătorul pregătește o variantă ecologică, seria WOODBAR. Sunt reciclabile 100%, pot fi chiar puse pe foc când nu mai avem nevoie de ele, se potrivesc pe orice mașină, scăpăm de stresul de a schimba barele când schimbăm mașina.

Zvonurile spun că această serie este dezvoltată de localnici români, mai mult decât atât, se pare că THULE va deschide o secție dedicată acestor bare în localitatea Budești-Fânațe, în șura unui localnic, care deține drepturile de autor pentru acest produs ingenios. Având în vedere deschiderea spre viitor, noul produs se va numi FUTHULE, adică FUTURE THULE.

Alăturat puteți vedea imagini-spion cu aceste bare, montate pe o mașină de teste sub acoperire.

Comentarii

 1. Sper sa te dea thule in judecata pt mistocareala asta! eu chiar cautam ceva de la thule si am fdat peste porcaria asta!

 2. Make money trading opions.
  The minimum deposit is 50$.
  Learn how to trade correctly. How to earn from $50
  to $15000 a day.
  The more you earn, the more profit we get.
  I really hope I’m useful in one way .

 3. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could
  add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look
  forward to your new updates.

  1. Nu m-am logat demult să șterg spamurile astea, scuze. Oricâte filtre pun, tot găsesc boții o metodă să spameze. Singurul filtru care încă funcționează este că nu se pot posta linkuri fără aprobare manuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *