„Nu vă fie frică, nu mușcă!”

sufletel nevinovatDesigur ați auzit de nenumărate ori aceste cuvinte când ați mers în vizită sau cu diferite alte scopuri (de ex. strângere de fonduri) la cunoștințe care dețin cățeluși minunați. Ei bine, știu un câine care vă mușcă sigur, cine dorește să fie mușcat să mă contacteze și pot să-l duc la un animăluț care mușcă instantaneu, fără să fie hârâit.

Eu, ca să fiu sigur, m-am lăsat mușcat de ambele picioare. Beneficiile sunt evidente: ajungeți la Unitatea de Primire a Urgențelor, puteți admira din interior aparatura ultramodernă, puteți socializa cu asistentele drăguțe de acolo, primiți concediu medical ca apoi să leneviți pe terase în timp ce colegii voștrii, nemușcați, trag din greu la serviciu.

Vă pot conduce la acest minunat cățel pentru o sumă modică, ofer reduceri pentru grupuri. Recomandabil să aveți pantaloni scurți, eu am avut blugi și mi i-a rupt și ce rău îmi pare după ei, erau blugi originali (din piață de la ruși).  Un alt beneficiu ar mai fi că pe parcursul unei luni veți participa la 5 ședințe de vaccinare și veți lega amiciții cu portarul spitalului si cu asistentele care vă înțeapă.  Poate vă împrieteniți și pe facebook!
 
Dacă sunt mai mulți doritori din alte zone, organizăm un pelerinaj. Este un câine cu totul deosebit, cu mult bun simț. Alți câini înainte de a te mușca latră fioros și se reped disperați asupra ta, moment în care te sperii și poți să faci infarct, dar acest cățel este de treabă, nu te sperie deloc, întâi se asigură că nu l-ai observat, apoi vine foarte încet și în liniște lângă tine, caută poziția optimă, apoi își înfige dintr-o dată și fără preaviz toți colții in gambă! Nu te sperii deloc! În plus este și sensibil, în timpul retragerii mele glorioase am pomenit involuntar ceva despre origini, moment în care mi-a compostat și celălalt picior! Deci e vina mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *