Planul diabolic al guvernului față de eliminarea taxei de poluare

V-ați bucurat când guvernanții au eliminat taxa de primă înmatriculare, rebotezată ulterior taxă de poluare, v-ați bucurat că de-acum vă puteți cumpăra un cazan de 500 euro, să-l înmatriculați gratis și să vă dați și voi cu mașina! Bucurați-vă cât mai puteți, Ministerul Mediului are un plan pe termen mediu iar efectele vor fi dureroase! Peste 2-3 ani vă veți da cu capul de pereți, vă spun din sursă* sigură!

Taxa a fost eliminată la presiunea Uniunii Europene, dar credeți că guvernul s-a împăcat cu ideea? Îmi pare rău că trebuie să vă dau vestea proastă, dar e mai bine să aflați din timp de planul diabolic pus la cale de către cei care ar trebui să lucreze pentru popor, și nu împotrivă, cum se întâmplă acum.

În acest moment se poate înmatricula orice căzătură de mașină, fără taxe, trecând doar peste controlul tehnic, care încă se poate rezolva cu o pizza. Rezultatele deja se văd, toate străzile sunt sufocate de mașini, de parcări nici nu mai zic. Majoritatea își aduc trompete din Germania, de la celebrii bătrâni care foloseau doar duminică mașina pentru a merge la biserică. Mai sunt destui care cred poveștile astea, degeaba vii cu argumente. Și-a adus cineva un Audi A4 frumos (frumos în sensul că a fost daună totală în Germania, dar neamțul Ahmed, patron de service, a reparat-o frumos, a făcut din două una și a mascat frumos sudura), cu motor tunat la 260 de cai, tracțiune integrală, amplificator cu subwoofer de 3000W… Discut cu el încercând să-i deschid ochii:

-Prietene, la ce pălăria mea ar fi avut nevoie pensionarii de asemenea dotări? Quattro? Motor remapat?
-Locuiau într-un sat de munte și biserica era pe un deal, iarna era zăpadă mare… și aveau nevoie de tracțiune integrală!
-Bine, dar 10 boxe și subwoofer?
-Aveau probleme cu auzul, de la o vârstă… pățești!

Bun, asta a fost o mică paranteză. Planul josnic, conform sursei* mele, este că suntem lăsați să înmatriculăm milioane de mașini, apoi SE VOR INTRODUCE IMPOZITE ȘI ASIGURĂRI diferențiate pe norma de depoluare, dar nu oricum, până la norma euro4 inclusiv vor fi puse taxe imposibil de plătit, uriașe, dar chiar și așa, accesul în zonele centrale ale orașelor se va face doar pe baza unei taxe de poluare, care se va achita la primărie. Nici nu veți putea să vindeți mașina, nu veți avea cui, cine ar cumpăra un jaf de 20 de ani, cu impozit de 4000 lei/an și asigurare tot atât? Vrei să radiezi mașina? Trebuie să o predai la un centru autorizat, unde vei plăti o taxă de dezafectare de 2000 euro! O abandonezi? Vei fi identificat și aruncat la închisoare! Îi dai foc? Vei plăti intervenția pompierilor, apoi ți se va tăia capul pentru act terorist!

Sfatul meu este să cumpărați mașini minim euro6 și să vă vindeți tigăile cât mai puteți! În curând veți plăti sume uriașe doar pentru a le da la fier vechi! Nu mai bine faceți credit la o bancă pentru o mașină nouă și deveniți sclavi?

*sursa: globul de cristal™

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *